tiistai 20. toukokuuta 2014

20.5 2014

Huokaus..matalapaine saa pään tänään jyskäämään, ei huvittaisi tehdä mitään vaikka hommat kaatuvat jo niskaankin..Aamuinen vaakaus tuotti pettymyksen, en ole laihtunut yhtään, päinvastoin hieman lihonnut. En montaa sataa grammaa mutta kuitenkin. Nämä hetket ovat aina sellaisia vähän vaikeita, ihan pikkuisen tekee silloin mieli luovuttaa vaikka tajuaa toki että se olisi ihan älytöntä. Eilinen paastopäivä vaati ylimääräistä ponnistamista joten olisin niin toivonut palkinnoksi näkeväni kivan tuloksen vaakalla. No ei sitten.

Elämä on juuri nyt todella hektistä, kesät ovat tällaiselle yksityisyrittäjälle sitä kiireisintä aikaa. Olenko kertonut mitä teen työkseni? Freelance-kirjoitustöiden lisäksi pyöritän pientä nettipuotia osoitteessa http://laurasvintage.blogspot.com jossa myyn kierrätysmateriaaleista valmistamiani tuotteita. Juuri nyt tuotteet ovat matkanneet Teijon Masuunille myyntiin ja nyt olen alkamassa yhteistyötä myös toisen puodin kanssa. Pitäisi istua ompelukoneen ääressä ja luoda luoda luoda. Se on niin ihanaa - mutta ei silloin kun päätä särkee, stressi painaa ja luovuus uhkaa tyrehtyä. Arghh...!!!

Liikkuminen on jäänyt nyt myös paitsioon, ainakin mitä tulee kävelyyn. Puutarhassa teen töitä joka päivä minkä kerkiän, mutta se on enemmän sellaista paikallaan olevaa, siemenien kylvämistä jne. Ei siinä kalorit paljon kulu. Helteessä ei tee millään mieli lähteä sauvomaan, lääh ja puuh..Uimaankaan emme ole nyt ehtineet, ehkä seuraavaksi pulahdamme jo mereen?

Joten, jos juuri nyt tulee tekstiä vähän harvakseltaan, älkää hermostuko - täällä ponnistelen edelleen, periksi en anna vaikka paino nyt pilailee kustannuksellani. Kyllä minä se vielä selätän!!! Ja kirjoittelen aina kuin suinkin kerkiän! Joten pysykää kanavalla ;)


2 kommenttia:

  1. Kiitos postauksestasi....ehdin jo odotellakin :)

    Ja kiitos tuosta kierrätysmateriaaliblogistasi, hieno!!! Olen kierrätysmatskufani, jos et jo sattunut tietämäänkin ;) Luulenpa, että lisään tuon mainitsemasi Masuunin kesän toivematkaluettelooni....ehkäpä tapaamme....mutta älä siitä ota paineita kuitenkaan ;)

    Niin, ja siitä laihduttamisesta, eikö se ollut niin että laihduttaminen ja liikunta ovat kaksi eri asiaa - joten älä sure vaan tee sitä mistä juuri nyt tykkäät, suurella sydämellä <3
    T. Sirpa
    PS. Vaikuttaisiko ukkonen päänsäryn lisääntymiseen? Tai se ompelukoneella istuminen? Puhtia joka tapauksessa, mihin ikinä tarvitsetkaan :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa Sirpa: meillä on sitten muutakin yhteistä kuin tämä viiskakkonen :D Juu, kyllä Teijon Masuunilla kannattaa käydä, siellä on ihana kahvila, upeita taidenäyttelyitä ja paljon ostettavaa! Ja siinä aika lähellä on myös Mathildedalin kylä, joka on näkemisen arvoinen idyllinen kylä. Teijon kartanoalueet ovat täynnä menneen ajan huminaa. Joten kalenteriin ylös kesäreissu sinne! Ja ehkä tosiaan törmätään, käyn aina välillä täydentämässä tuotteita omaan soppeeni :)
    Matalapaine saattaa aiheuttaa päänsärkyä, mutta epäilen että tällä on jotain tekemistä paastopäivien kanssa, koska usein niiden jälkeisenä yönä tai päivänä se tulee. Ei joka kerta, meneillään onkin salapoliisityö koskien sitä että mitä teen väärin/oikein...

    VastaaPoista