perjantai 25. heinäkuuta 2014

25.7 2014

Ei hätää - olen kyllä hengissä, kovin kiireinen vaan :) Pahoittelen etten ole mitään ehtinyt tänne kirjoittaa, mutta ymmärrätte varmasti..

Torstain paasto oli pakko jättää väliin, oli niin tajuton stressi ettei vaan pystynyt, muuten olen ollut aika reipas.  Helle meinaa viedä tajun kankaalle ihan kokonaan, ihan hieman voisi sitä lämpönappulaa säätää pienemmälle - kiitoos! Puntarille en ole juuri nyt uskaltanut mennä. Tiistain paaston (juu, sekin siirtyi kun maanantaina oli kaupunkireissu) jälkeen paino oli hieman noussut. No höh. Kyllä se hetken masensi, mutta sitten oli jälleen koottava itsensä ja päätettävä, että ei anneta masentaa. Tämä on taas tällainen pieni tasapainovaihe, paljolti olosuhteiden pakosta, mutta homma jatkuu kyllä taas. Mieskin on nyt tehnyt pari paastopäivää kaveriksi, tosin tiistaina hän oli illalla yksin kotona ja oli nälissään sortunut herkutteluun kun en ollut tsemppaamassa :D Mutta on tosi kiva kun on kaveri tässä mukana - teidän lisäksi tietenkin ;)

Tässä yksi syy miksi en ole ehtinyt kirjoittaa - meilllä kun on pihakirppis! Tässä teillekin vähän tietoa - jos innostutte vaikka ajelemaan Kemiönsaarelle jonain päivänä. Kannattaa laittaa ensin vaikka viestiä mainoksessa näkyvään numeroon että ollaan varmasti paikalla. Tervetuloa! Ja toivotaan että ette hylkää minua ja blogia vaikka tieto vähän hitaasti nyt kulkeekin <3



1 kommentti:

  1. Ei jaksa näillä keleillä oikein kissaakaan sanoa ;) terkuin Sirpa

    VastaaPoista