torstai 31. heinäkuuta 2014

31.7 2014

Yhyy, heinäkuu on kohta ohi..No, onnneksi edessä on vielä aivan ihana elokuu, eivätkä ne seuraavat kuukaudetkaan pöllömpiä ole. Täällä roikkuu ukkonen ja kohta kaatosade niskassa, onneksi läppärin akussa on virtaa ja mokkulakaan ei ole sähköverkossa kiinni. Joten pikaisen päivityksen ehdin laittaa.

Maanantain paaston aloittaminen tuntui rehellisesti sanottuna pakkopullalta, mutta päätin silti olla tiukkana. Tuntuu että jos alan nyt ihan urakalla lepsuilla, on aina vain vaikeampaa palata kunnon järjestykseen. Mies oli tyttären kanssa menossa Jukuparkiin, joten jäin yksin kotiin.

Puntarille kiipeäminen hirvitti - viikonloppu oli mennyt herkutteluksi ja edellisellä viikolla oli vain yksi paastopäivä. Olin valmistautunut siihen, että joudun ensin kahlaamaan läpi takaisin tulleita kiloja ennenkuin homma jatkuu. Mutta höh, vaaka näyttikin alinta lukemaa, mikä on kerran aikaisemmin  näkynyt tähän mennessä eli 95,3 kg!!! Ihan ihme juttu..melkein alkoin epäillä härvelin luotettavuutta..Mutta mikäs siinä, kiitämme ja otamme vastaan ja hyvillä mielinhän oli siitä kiva ponnistaa uuteen nousuun.

Päivä meni todella hyvin. Aamiaisen jälkeen päätin mennä niin pitkälle kuin pystyn pelkällä juomisella, joten vettä ja tomaattimehua kului. Päivälliseksi kypsytin jälleen uutta kaalia, kukkakaalia ja porkkanaa. Lautaselle lisäsin myös vähän rasvatonta raejuustoa, ettei olisi käynyt liian tylsäksi. Ruokaseuraksi sain äitini, joka tuli naapurista ukkosta pakoon. Kivampi oli jyskettä kuunnellakin kahdestaan.

Illalla söin vielä kaurapuuroa ja keskiyöllä vähän raejuustoa ja keittokinkkua, kun sittenhän se nälkä alkoi kuitenkin vaivata. Onnittelin itseäni hyvin onnistuneesta päivästä.

Aamulla tunsin oloni todella hoikaksi ja menin hyvillä mielin punnitsemaan itseni, ajatellen että nyt näkyy ihan uusia numeroita. No, näkyihän niitä, paino oli NOUSSUT puoli kiloa :D :D Nyt viimeistään heräsi epäilys, että puntari mokoma näyttää mitä lystää...No, emme anna taaskaan tämän lannistaa, suunta on joka tapauksessa oikea, vaikka tämä alkaa muistuttaa hieman jotain erikoista tanssikoreografiaa. Askel eteen, sitten kaksi sivulle, yksi taakse ja kaksi eteen jne.. Tango viiskaks' :D

Tällä viikolla mennään taas vain yhdellä paastopäivällä. Hormoonien takia olo on muutenkin vähän mitä sattuu joten päätin että tarvitsen kaikki voimat nyt ihan elämiseen. Maanantain paasto oli myös sen verran tehokas että tiistainakin olo oli hieman heikko. Lisätään tähän että tällä viikolla agendassa on myös ollut runsain mitoin fyysistä toimintaa kuten siivousta ja ruohonleikkuuta (ja yleistä hikoilua) joten tällainen ratkaisu tällä viikolla. Hyvillä mielin, tietäen että homma etenee. Olen niin onnellinen siitä, että olen jaksanut jo tähän asti. Tämä on paras lahja mitä olen voinut itselleni antaa terveyden saralla. Tästä homma sen kuin paranee, eikös vaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti