perjantai 11. huhtikuuta 2014

11.4 2014

Eilinen paastopäivä oli ihan mahtava. Tuntui vähän samalta kuin alussa, jolloin nälkä ei ihan kauheasti vaivannut ja energiaa oli kuin pienessä kylässä. Tuntui että kävin melkein vähän ylikierroksilla, mies parka joutui kuuntelemaan lähes taukoamatonta pulinaa koko päivän. Ei kuulemma haitannut. Kai se oli vaihteeksi mukavaa, olenkin ollut aika hiljainen kun olo on ollut huono. Eilen oli kuitenkin ihan mahtava olo, koko päivän. Olin keskustassa asioilla ja istuin välillä autossa ja oikein ihmettelin, että olo voikin olla niin hyvä. Se tuntui suurenmoiselta, todellakin! Kunpa tätä vain jatkuisi...

Ruoaksi tein sosekeittoa jossa oli myös perunaa joukossa. Jäin vähän miettimään tuota perunaa, Mosleyn 5:2-kirjassa kun ei suositella hiilihydraattipitoisten ruoka-aineiden käyttämistä paastopäivinä. Miten te olette menetelleet perunan suhteen paastossa? Voisin kyllä olla ilmankin, mutta sosekeitosta se tekee ihanan täyteläistä ja paksua. Viime viikon sosekeittoon laitoin liikaa vettä ja sitä ei ollut niin kiva syödä, tästä tuli ihan täydellistä. Iltaruokana meni taas annos kaurapuuroa mikrossa. Voi olla että kaloreita tuli enemmän kuin se 500, mutta ei se ainakaan punnituksessa näkynyt, paino menee tasaisesti alaspäin ja etäisyyttä sataseen otetaan hitaasti mutta varmasti ;) Kohta voi jo sanoa että kolmetoista kiloa on poissa :D

Tuota kalorimäärää olen muutenkin miettinyt..kun miehillä se on 600 ja naisilla se 500. Mihin tuo miesten sata enemmän perustuu? Jos se liittyy elopainoon, voisin kyllä kilpailla kenen tahansa miehen kanssa, heh :D Luulisi siis että jos lähtöpaino on näinkin korkea, voisi syödä sen 600 kaloria...En nyt yritä ostaa itselleni lisää syötävää, kunhan mietin vaan.

Kiitos teille kommenteistanne edelliseen, oli ilo kuulla että ette sentään ole ihan kyllästyneet lukemaan välillä myös sairauksista..Ja hyvä jos rehellisellä vuodatuksellani voin samalla rohkaista siten, että muillakin on huonoja päiviä eikä kaikki ole aina päivänpaistetta. Elämä on tällä hetkellä ihan mukavaa, kunhan terveyden saisi pysymään kuta kuinkin tasapainossa. Sitä kohti siis, samalla tässä keventyen. Tsemppiä teille kaikille jotka samassa remmissä olette :)

2 kommenttia:

  1. Moi, Tuo miksi miehet saavat syödä enemmän kuin naiset, johtunee siitä että miesten perusaineenvaihdunta on vilkkaampaa kuin naisten.. No tiedä häntä, naisillä on myös muita tekijöitä jotka vaikuttavat laitumiseen, esim. kuukautiskierto.. Naiset myös helpommin sortuvat tunnesyömiseen..
    Minulla on viikon jumittanut paino täysin samassa... olen nyt aloittanut aamulenkkeilyn tämän dieetin seuraksi... tänäkin aamuna kuudelta ylös ja juoksulenkille.. :) kyllä oli lenkin jälkeen hyvä olo! muutama vuosi sitten laihduin aamulenkkien voimalla kolmessa kuukaudessa 14 kiloa.. jospa se tästä lähtisi taas putoamaan, minulla on joku psykologinen vaikutus noilla aamulenkeillä, en millään anna itselleni lupaa herkutella, kun aamulla nousen tuntia ennen kuin normaalisti ihan vaan lenkkiä varten.. joten en halua "pilata" lenkin aiheuttamaan hyvää oloa ja tehoa..

    VastaaPoista
  2. Hei anonyymi ja kiitos kommentistasi! Olen lukenut että aamuliikunnalla, ennen aamiaista, pitäisi olla suurempi teho kuin päivän muina aikoina tapahtuvalla liikkumisella. Tämä siksi että kun aineenvaihdunta käynnistetään heti aamusta, ehtii se tehdä työtä pidempään elimistössä. Hienoa että jaksat liikkua - ja oletpa jo aiemmin saanut aikaan upean painonpudotuksen! Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista