keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

19.3 2014

Eilen köröttelimme jälleen Kasnäsin kylpylään. Tästähän alkaa tulla jo tapa :D Täältä saatujen vihjeiden sekä erään ystäväni innostuneen suosittelun (kiitos A) jälkeen päätin kokeilla vesijuoksua. Valmistauduin etsimällä netistä tietoa miten tuo kyseinen laji tulisi suorittaa. Luulin sen tarkoittavan  altaan pohjaa pitkin juoksemista, mutta eipäs se niin ollutkaan. Kieli poskessa katsoin youtube-videota ja kylpylän ihanan tyhjässä altaassa kokeilin, juoksuvöitä saa onneksi lainata paikan päältä.

Vyön paikalleen saaminen oli jo haaste sinänsä. Tämä kuulostaa tosi naurettavalta - mutta en kehdannut alkaa pukea sitä altaan ulkopuolella, joten puin sitä sitten hartioita myöden vedessä. Vaikeaahan se totta vie oli, vyö kun oli kovin kelluvaista sorttia. Ja - nyt saa nauraa - olin huolissani että jos ne vyön nauhat eivät ylläkään vatsani ympäri. Totta kai ne ylsivät, olisi sinne mahtunut varmaan vielä toinenkin saman kokoinen sisälle...

Ja sitten juoksemaan. Ei se ollutkaan kovin vaikeaa, tosin omaa juoksuasentoa oli vaikea tarkistaa kun ei sitä pystynyt katsomaan. Tytär ja mies kävivät kumpikin veden alla katsomassa oliko asento oikea. Kuulemma oli :) Puuha oli mahdottoman hauskaa ja sopi hyvin tällaiselle silmälasikäärmeellekin, päätä kun sai pitää suht pystyssä uimiseen verrattuna. Vyö piti ihanasti pinnalla, ei kuitenkaan liikaa. Tuntui kuin olisi juossut avaruudessa, pohjaa kun ei kosketa jaloilla ollenkaan vaan juostaan ikään kuin ilmassa. Oli ihana tuntea itsensä niin painottomaksi!

Asiaa myöhemmin mietittyäni tajusin, että vesi on ainoa elementti jossa pystyn juoksemaan. Tai siis kyllähän minä nyt pystyn juoksemaan kuivalla maallakin, mutta en mielellään tee niin. Monestakin syystä ;) Vedessä eivät nivelet rasitu eivätkä paikat paina väärään suuntaan, ei ylös eikä alas.

Melkein tunnin juoksentelin ympäriinsä, eikä tuntunut oikein missään. Aloin kyllä vähän epäillä, oliko pää sittenkin liian ylhäällä, niska kun alkoi tuntua vähän jäykältä. Täytynee opiskella vähän lisää tuosta asennosta.
Illalla tuntui myös selkä vähän kiukuttelevan.

Uimapuku aiheuttaa huolta ja vaivaa. Se on vielä pysynyt koossa, mutta on vain ajan kysymys koska se hajoaa. Mistä, voi mistä minä löydän tilalle uuden????? Kun mikään kokeilemani puku ei ole sopinut. Vihjeitä?

Reipas kuntoilu huipentui - jälleen - rantaravintolan seisovaan pöytään. Tarkoitus oli syödä eväitä - mutta olimme kaikki kolme niin tuskaisan nälkäisiä että raahustimme viimeisillä voimillamme suoraan valmiiseen pöytään. Tänä aamuna oli paino sitten vähän noussut, mutta ei se mitään. Oli se sen arvoista ;)

4 kommenttia:

  1. Tere. täällä Blues Man. kiitoksia blogista erittäin miilenkiintoista seurattavaa. olen itse myös 5-2 paasto reisulla. tuloksia on moneen suuntaan valillä taakse ja välillä +-nolla mutta periks ei anneta. monen viikon jälkeen taas suunta alaspäin. itse muuten aloitin 5-2 paaston loka-marraskuussa. Ei Muutakuin eteen päin...

    VastaaPoista
  2. Blues Man: tuo pieni jumittuminen ja jopa sahaus edestakaisin ovat varmaan tuttuja kaikille jotka ovat yrittäneet painoa joskus pudottaa, tavalla tai toisella. Tärkeintä kuitenkin ettei anna näiden takapakkien lannistaa. Vaikka lentää välillä rähmälleen, ei kannata kuitenkaan jäädä sinne maahan. Tsemppiä sinullekin, olit muistaakseni jo pudottanut aika reilusti painoa!!

    VastaaPoista
  3. Laitoin tuonne yhteen aiempaan postaukseesi vinkin uuden uimapuvun ostopaikasta.

    Sitten toinen asia; Oletko harkinnut laittaa blogiisi esim. Google Friend Connect -gadgetia, sillä olisi kiva saada uusimmat postauksesi suoraan listana kun menen bloggeriin.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Dzinni, huomasin kyllä vinkin :)
    Aikaisemmat blogini olen luonut ennenkuin tuo google+ oli olemassa joten nämä uudet säädöt ovat kovasti hakusessa..pitäisi pyytää joku tekniikanero auttamaan. Itsellä ei oikein ole aikaa eikä kärsivällisyyttä perehtyä vielä näihinkin..mutta katsotaan jos saan laitettua jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista