keskiviikko 22. tammikuuta 2014

21.1. 2014

Laiskottaa. En haluaisi lähteä lenkille, mutta onneksi vauhtia antavat eilen ostetut upouudet kävelysauvat. Minulle paloauton punaiset, tyttärelle pinkit. Lähdemme tyttären kanssa reippaasti liikkeelle ja sauvomme vauhdikkaasti. Sauvojen uudet talvipiikit ottavat hyvin maahan kiinni ja auttavat eteenpäin. Nyt ovat minunkin sauvani sopivan pituiset ja kävely luonnistuu paremmin. Tytär pinkoo ylämäessä niin kovaa etten saa häntä kiinni. Päätämme vaihtelun vuoksi mennä osittain metsätietä pitkin. Se on muuten kivaa, mutta paikotellen ohuen lumipeiton alla on piilossa jäisiä lätäköitä. Alan hipsutella eteenpäin kaatumisen pelossa ja olen kohta jäykkä pökkelö. Tiellä olisi ollut helpompi painaa menemään reippaasti.

Uunissa muhinut karjalanpaisti maistuu makoisalta reippaan lenkkeilyn jälkeen. Mieli on hyvä kun sai voitettua itsensä. Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin!


2 kommenttia:

  1. Tämä on nyt monen huulilla ja arkipäivässä! Itse en voisi siihen ryhtyä, koska sairastun ellen syö tasaisin väliajoin ja samanlaisia annoksia/ruokia. Tosin ei minulla ylipainoa paljon ole noin 4 kiloa, jotka ovat tuleet tänä talvena. Laihdutin itse aiknaan muuttamalla ruoaktottumukseni vähähiilariseksi. Pidän siitä eikä se häiritse minua, mutta nyt ilmeisesti olen lipsunut jonkun verran ja ehkä osittain myös kilpirauhasellani on pieni vaikutus asiaan. Kysyn kuitenkin etkö palele niinä 500 kalorin päivinä? Jotkut valittavat palelua ja pissahätää sekä muutenkin huonoa oloa. Blogiasi on mukava seurata kiitos linkistä!

    VastaaPoista
  2. Hmm, vastaukseni on näköjään karannut jonnekin...mutta vastaan lyhyesti uudestaan! Myönnetään, että paastopäivinä vilu tulee helpommin, vaikka onkin "omasta takaa" tätä lämpökerrosta :D Yritän pukeutua lämpimämmin, juoda paljon lämmintä ja liikkua. Kova pakkanen ei tunnu kivalta...Pissalla on juostava koko ajan, mutta minusta se tuntuu oikeastaan positiiviselta asialta, tulee sisäpuoli kunnolla huuhdottua :) Pahasta olosta en liiemmin ole kärsinyt, ainakaan vielä. On muistettava ainakin juoda paljon niin nälän saa pidettyä loitolla.

    VastaaPoista