tiistai 28. tammikuuta 2014

28.1 2014

Tänään on kulunut tasan kaksikymmentä päivää ensimmäisestä paastopäivästä. Tuntuu että piristyskuurin myötä on aika alkanut kulua nopeammin. Vai mittaanko minä nykyisin  aikaa paastopäivästä toiseen :)

Koska va'an näyttämät numerot ovat paastopäivien jälkeen yleensä parhaimmillaan, kävin kurkkaamassa tuloksia tänäänkin. Ja TADAA!! Paino on pudonnut nyt 5,2 kiloa!!!! JESS JESS JESS!! Anteeksi vaan, mutta ihan pakko vähän tuulettaa, JUHUU!! Jos tavoite olisi pudottaa noin 30 kiloa, tarkoittaa tämä sitä, että yksi kuudesosa on jo poissa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Tänään oli ruokalistalla herkullista kotona tehtyä pannupitsaa. Niin, eikä ole yhtään huono omatunto, kun minä SAAN syödä näinkin aina välillä! Lenkille en kerta kaikkiaan ehtinyt, mutta hyötyliikuntaa tuli sitäkin enemmän. Olen kantanut sisään 80 litraa vettä (meillä ei vesi tule hanasta vaan lähteestä ja juoksee kyllä jos kantaja jaksaa juosta) ja puitakin aimo kasan. Tänään en halua kantaa enää mitään, korkeintaan itseni sohvalle löhöämään. Krooh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti